Spesialist på varmepumper

Vi forhandler Mitsubishi varmepumper

Vi selger og monterer varmepumper, følger opp våre kunder, utfører service og eventuelle reparasjoner.Storås Sveise & Varmepumpeservice leverer varmepumper fra Mitsubishi. Vi tilbyr både luft-luft varmepumper og luft-vann varmepumper.

Vi anbefaler våre kunder å ikke montere varmepumper selv- dette vil i så fall være på eget ansvar.Service på varmepumper anbefales minst annethvert år.

Storås Varmepumpeservice har som navnet tilsier base på Storås. Men vi har også avdelingskontor på Sunndalsøra, og hele Midt-Norge er vårt nedslagsfelt når vi reiser rundt og monterer varmepumper. Vi har løsninger som er tilpasset alt fra hytter, leiligheter og flermannsboliger til industri- og næringsbygg.

Gründer og daglig leder Wiggo Walstad har flere års erfaring innen varmepumper og montering av slike anlegg. Dette er et håndverk som krever mye teknologisk kunnskap og praktiske evner. Walstad har fagbrev som bygningsarbeider og kan dermed ta oppdragene som totalentreprenør. Ofte må omgivelsene rundt varmepumpene prosjekteres og tilpasses i hver enkelt bolig. Mange synes det er praktisk å forholde seg kun til èn aktør som har kompetanse på de områdene som trengs. Underveis kan det kreves erfaring innen alt fra sveising til snekring og rørarbeid. 

Det finnes utallige produkter og prisklasser på markedet, og som kunde kan det være vanskelig å velge. Dette har Wiggo stor forståelse for, og derfor synes han det er greit å besøke kundene for å hjelpe dem med å kartlegge behovene. Ut fra en uforpliktende prat kan han informere om de ulike løsningene, og gi råd om hva som gir en effektiv og lønnsom oppvarming.